THE DEFINITIVE GUIDE TO کبد چرب غیر الکلی

The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی

The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی

Blog Article

داشتن مقدار کمی چربی در کبد طبیعی است اما اگر مقدار زیادی چربی در کبد رسوب کند، می‌تواند به‌عنوان یک مشکل جدی برای سلامتی کبد محسوب شود. کبد چرب گرید ۱، اولین مرحله بیماری با حداقل علائم و حداکثر پیش آگاهی است. بیماری کبد چرب دو نوع است؛ الکلی و غیرالکلی.

از نقطه نظر میزان پیشرفت بیماری، کبد چرب به ۴ درجه تقسیم‌بندی می‌شوند که هر کدام از انواع بیماری‌های کبد چرب علایم و راهکارهای درمانی مربوط به خود را دارد:

البته اگر پس از مصرف این نوشیدنی مشکل یبوست، درد معده یا گاز بیش از حد وجود داشته باشد، مصرف آن قطع شود.

مقداری از ژل آلوئه ورای تازه را برداشته و آن را روی لکه ها بمالید.

هر چند بیماری کبد چرب در مراحل اولیه بی‌خطر به‌نظر می‌رسد و درمان و کنترل آن به‌راحتی صورت می‌گیرد، اما پیشرفت این بیماری می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.

از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری های خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت ها قرار می گیرد.

البته توجه داشته باشید که رژیم‌های لاغری غیراصولی می‌تواند، یکی از دلایل وخیم‌تر شدن وضعیت کبد شود.

مسافران ۱۴ استان ایران آمادگی بارش‌های شدید را داشته باشند اولین واکنش پوتین به حملات تروریستی مسکو

روغن کرچک یکی از سفید کننده های خاکشیر قاتل کبد چرب قوی است و می تواند در از بین بردن لکه های قهوه ای به شما کمک کند. با استفاده از پنبه تمیز مقداری از روغن را روی قسمت مورد نظر زده و چند دقیقه آن را ماساژدهید.

دلایل مختلفی مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:

فرم نسبتاً شدید از گریدهای کبد چرب است که با درد و تورم همراه است و برای جلوگیری از بدتر شدن آن نیاز به مداخله پزشکی دارد. بدون کنترل التهاب، کبد زخم خواهد شد. بافت‌های زخمی کار بافت سالم را انجام نمی‌دهند بنابراین هرچه زخم بیشتر باشد کبد کارایی کمتری دارد و این مرحله از بیماری به فیبروز کبدی معروف است.

البته در این شرایط هنوز هم بافت‌های سالمی برای انجام وظایف کبد وجود دارد. هر چند که این شرایط فقط با اصلاح رژیم غذایی درمان درمان نمی‌شود و نیاز به راهکارهای درمانی جدی‌تری وجود دارد.

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

سونوگرافی شکم که اغلب اولین آزمایش در هنگام مشکوک شدن به بیماری کبدی است.

Report this page